top of page

Verschillende vormen meditatie

Stilte en geleide meditatie

Met stilte meditatie wordt bedoeld zonder enig geluid en andere afleiding, in stilte een bepaalde tijd rustig ademhalen. Adem in tot je buikgebied en adem uit via je neus. Bij geleide meditatie luister je naar een opname, waarbij een stem je door de meditatie heen leidt, eventueel ondersteund met muziek. De ademhaling is hierbij het belangrijkste element.

 

Visualisatie

Je luistert naar een opname, waarbij een stem je door de meditatie heen leidt, eventueel ondersteund met muziek. De visualisatie verwijst naar een bepaald thema en helpt je bij het gericht reflecteren op een bepaald thema.

 

Soulhealing

Alle door Gerda Duin ingesproken soulhealings zijn gericht op energetisch proceswerk. Er wordt een verbinding gelegd in de soulhealing met bijvoorbeeld:

❁          Het hart,

❁          De ziel,

❁          Het intuïtieve kanaal,

❁          De helderheidskanalen en derde oog,

❁          Vorige levens,

❁          Het auraveld,

❁          De engelen en de gidsen,

❁          De universele levensbron.

 

Er zijn verschillende soulhealings aanwezig in de webshop met verschillende thema’s.

 

Transmissie

Tijdens een transmissie krijg je van je hogere zelf en de spirituele wereld universele energie aangereikt voor een bepaald thema. Hierdoor kan er heling in jezelf plaatsvinden.

 

Activatie

Tijdens een activatie wordt iets essentieels in jou geactiveerd. Bijvoorbeeld je intuïtie, je derde oog, de verbinding met je voorouders of de verbinding met de engelen.

bottom of page